Recensioner och media

På Hois digitala bokmässa - Författarmötet - som hölls i november 2020 medverkade jag i en diskussion med temat "Att skriva om samtidsfrågor" tillsammans med författaren Alexander Koistinen. Vi pratar trafficking, terrorism och om att skildra människoöden som ligger långt bort från ens egna erfarenheter. Länk till hela samtalet finns här.

På bla Instagram finns många trevliga bokbloggar av bokälskare som läser och recenserar böcker. Bita den hand som slår har hittills fått flera recensioner av bokbloggare som jag samlar i länkar nedan:

Det här med att höra sin egen röst alltså :D Men tycker ändå att det gick okej och bra att vi pratade en hel del om trafficking och prostitution. Intervju i P4 Dalarna idag, sändes kl 17.00. Länk här.

Bita den hand som slår recenserades idag - på självaste utgivningsdagen! - i Dalarnas Tidningar. Recensionen är väldigt positiv och så klart blev jag glad :) Recensenten tyckte att det var "en väldigt lyckad debutroman" och att den var "välskriven och spännande". "Henrik Wolgast lyckas uppdatera en klassisk myt med rå verklighet på ett kongenialt...

"Henrik Wolgasts författardebut imponerar. Han skriver med driv och konstruerar en skrämmande intrig om våld, svek och hämnd", läs hela recensionen här.

Bita den hand som slår har nu förhandsrecenserats i BTJ-häftet, en tidningstjänst som många bokhandlare och bibliotek prenumererar på. Boken får betyget "Bra" :)